Gå direkt till innehåll
Ny flygning med Norwegian från Israel

Nyhet -

Ny flygning med Norwegian från Israel

På uppdrag av Utrikesdepartmentet i Norge sätter Norwegian upp en ny flygning från Israel. Flygningen kommer att gå från Eilat flygplats, i södra Israel, med tentativ avgång imorgon eftermiddag.

Målet är att hjälpa passagerare som vill returnera till Norge till följd av den pågående konflikten.

Resenärer som vill följa med på den här flygningen kan kontakta Utrikesdepartementet via e-post: Publikumstjenesten.Krisestab@mfa.no


Ämnen

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm