Open skies
Följ Norwegian

Ta med golfbagen gratis med Norwegian

Nyhet   •   Sep 18, 2018 11:29 CEST

Norwegian har ett erbjudande för alla golfentusiaster. För att locka ännu fler golfspelare att resa till populära golfdestinationer i Spanien och Frankrike lanserar Norwegian ett specialerbjudande som innebär att om man beställer sin biljett senast 31 oktober får man ta med golfbagen helt utan kostnad.

– Vi märker att allt fler golfspelare flyger med oss när de ska åka på golfsemester. Därför är vi glada över att kunna erbjuda golfentusiaster att ta med golfbagen utan att behöva betala extra för det. Både Spanien och Frankrike erbjuder många fina golfbanor. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord – oavsett golfhandicap – i våra nya, moderna, bekväma flygplan med gratis Wi-Fi, säger Petteri Olsén, försäljningschef på Norwegian.

Om golfkampanjen:
Kampanjen gäller bokningar som görs via www.norwegian.com fram till och med 31 oktober 2018 för resor mellan 1 november och 23 mars 2019 med koden FREEGOLF. Från Stockholm Arlanda gäller erbjudandet på flygningar till Malaga, Alicante och Palma i Spanien samt till Nice i Frankrike. Från Köpenhamn flygplats gäller det på flygningar till Malaga, Alicante, Palma, Las Palmas och Teneriffa.


Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709 89 05 18