Open skies
Följ Norwegian

Ta med skidorna gratis till Östersund/Åre med Norwegian

Nyhet   •   Okt 25, 2018 10:21 CEST

I samband med den nyligen aviserade nya linjen mellan Stockholm Arlanda och Östersund/Åre har Norwegian ett specialerbjudande till alla skidentusiaster som innebär att om man beställer biljett mellan 25 och 31 oktober får man att ta med skidutrustningen helt utan kostnad.

– Vi är glada över att ha lanserat den här nya linjen till Östersund/Åre och vill med det här erbjudandet locka ännu fler skidåkare till Åre. Vi ser fram emot att välkomna skidentusiaster och andra resenärer välkomna ombord i våra nya, bränsleeffektiva och bekväma flygplan med gratis Wi-Fi, säger Petteri Olsén, försäljningschef på Norwegian.

Om skidkampanjen:
Erbjudandet om att ta med skidutrustning gratis gäller bokningar som görs via www.norwegian.com mellan 25 och 31 oktober på resor mellan Stockholm och Östersund/Åre. Uppge kampanjkoden FREESKIOSD. Erbjudandet motsvarar ett värde på 300–600 kr. För mer information om att ta med skidutrustning på flyget, läs mer här.

Sträckan Stockholm (ARN) – Östersund (OSD) trafikeras två gånger i veckan med start 27 december 2018. Linjen är inledningsvis en vinterlinje som trafikeras till och med 28 mars 2019 men med möjlighet till förlängning. Biljetter finns nu till försäljning på www.norwegian.com. Introduktionspris från 399 kronor per enkel resa. 


Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709 89 05 18