Gå direkt till innehåll
Danska staten väljer Norwegians långdistanslinjer

Pressmeddelande -

Danska staten väljer Norwegians långdistanslinjer

Danska staten har återigen valt Norwegian på flera av sina viktigaste resor. De linjer som staten har valt att flyga med Norwegian på är bland annat långdistanslinjerna från Köpenhamn till New York, Los Angeles och Bangkok. 


Danska staten förlänger och utvecklar sitt samarbete med Norwegian som får fortsatt förtroende på flera av statens viktigaste resor. Dessa linjer omfattar bland annat flera av flygbolagets långdistanslinjer från Köpenhamn. Norwegian blir därmed enda flygbolag att flyga offentligt anställda direkt till New York, Los Angeles och Bangkok från Köpenhamn. 

–Vi är väldigt stolta över att den danska staten har valt oss som leverantör på flera direktlinjer från Köpenhamn. Vi har flugit många nöjda passagerare på våra långdistanslinjer och ser fram emot att få önska våra nya kunder välkomna ombord, säger Lars Sande, försäljningsdirektör på Norwegian.

Danska staten har tagit hänsyn till biljettpris och möjligheten att kunna köpa enkelbiljetter i avtalet som träder i kraft i början av 2015.

Utöver långdistansflygningar ska Norwegian även flyga statligt anställda mellan Köpenhamn och många av flygbolagets europeiska destinationer som till exempel Paris, Berlin, Madrid och Barcelona.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18
Lars Sande, försäljningsdirektör +47 911 79 152
 

Ämnen

Taggar


Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 417 linjer till 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövännliga flygplan och har en flotta på 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,8 år. Både under 2013 och 2014 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.

Presskontakt

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Presskontakt Head of Communications and Public Affairs +46 709 89 05 18
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com