Gå direkt till innehåll
Fler direktlinjer till Kanarieöarna: Norwegian lanserar direktflyg Stockholm – Lanzarote

Pressmeddelande -

Fler direktlinjer till Kanarieöarna: Norwegian lanserar direktflyg Stockholm – Lanzarote

Kanarieöarna har i decennier varit en av svenskarnas mest populära resmål. För att möta kundernas efterfrågan lanserar Norwegian direktflyg mellan Stockholm och Lanzarote med start 13 december. Förutom en ny direktlinje till Lanzarote ökar bolaget även kapaciteten mellan Göteborg och Gran Canaria från två till tre avgångar per vecka med start 11 december.

– Våra flyg till Gran Canaria och Teneriffa är väldigt populära så vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ytterligare en destination i form av direktflyg till Arecife på Lanzarote, samtidigt som vi ökar kapaciteten mellan Göteborg och Las Palmas på Gran Canaria. Vi hoppas att våra utökade direktlinjer gör att fler får möjlighet att resa till Kanarieöarna, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, informationschef på Norwegian.  

Sedan flera år tillbaka har Norwegian direktflyg från både Stockholm och Göteborg till Gran Canaria och Teneriffa. Förra året lanserade bolaget även direktlinjer till Gran Canaria från Karlstad, Umeå och Malmö.

Stockholm–Lanzarote
Direktflygen mellan Stockholm och Lanzarote kommer att gå en gång i veckan, på fredagar, med start 13 december.

Göteborg–Las Palmas
Antalet direktflyg mellan Göteborg och Gran Canaria utökas från två till tre dagar i veckan. Från och med 11 december går flygen på måndagar, onsdagar och lördagar.  

Biljetter till Lanzarote och Gran Canaria går att köpa på www.norwegian.com.
Biljetter från 699 kronor/enkel resa.

För ytterligare information:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Informationschef Norwegian +46 709 89 05 18

Ämnen

Kategorier


Norwegian är Skandinavien näst största flygbolag och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har Norwegian haft en stark passagerartillväxt de senaste åren. Under 2012 transporterade bolaget 17,7 miljoner passagerare. Norwegian erbjuder idag 382 linjer till 121 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Asien. Bolaget har ca 3000 anställda och en flygplansflotta bestående av 75 flygplan (ajuni 2013). Norwegian fasar löpande in nya flygplan och har en total order om leverans av 277 fabriksnya flygplan av typen Boeing 737-800 MAX och Airbus A320neo. När alla flygplan är på plats, kommer Norwegian att ha en av Europas mest moderna och miljövänligaste flygplansflotta. Norwegian var det första flygbolaget att erbjuda WiFi ombord på flygningar inom Europa. I juni 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. En undersökning där flygpassagerarna själva bedömer över 200 flygbolag över hela världen. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen.För mer information besök www.norwegian.com

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm