Gå direkt till innehåll
Första direktflyget mellan Stockholm och Puerto Rico i Karibien är i luften

Pressmeddelande -

Första direktflyget mellan Stockholm och Puerto Rico i Karibien är i luften

Idag var det premiär för ytterligare en långlinje då första direktflyget mellan Stockholm och den karibiska ön Puerto Rico lyfte från Arlanda. Med Norwegians nya direktflyg kan solsugna resenärer för första gången flyga direkt till Puerto Rico från Sverige.

I eftermiddags lyfte första direktflyget mellan Stockholm Arlanda och San Juan, huvudstad på den karibiska ön Puerto Rico. Men det är inte bara Stockholm som får direktflyg till Karibien med Norwegian. I söndags gick första direktflyget till Puerto Rico från Oslo, imorgon onsdag går första direktflyget från London Gatwick och på fredag går första direktflyget från Köpenhamn. Nästa vecka får Köpenhamn ytterligare en direktlinje till Karibien då första flyget till St. Croix på de Amerikanska Jungfruöarna har premiär.

Den karibiska ön Puerto Rico och huvudstaden San Juan erbjuder inte bara fantastiska stränder utan har även mycket att erbjuda i form av kultur och naturupplevelser. Puerto Rico är även lämplig som bas om man vill upptäcka mer av Karibien med täta kryssnings- och flygförbindelser.

– Det finns en stor efterfrågan på resor till Karibien och vi är därför väldigt glada över att kunna erbjuda våra resenärer prisvärda direktflyg till Puerto Rico från Stockholm, Oslo, Köpenhamn och London Gatwick samt från och med nästa vecka direktflyg mellan Köpenhamn och St. Croix på Amerikanska Jungfruöarna, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.

Norwegians nya linjer till Karibien:
Stockholm – San Juan, Puerto Rico (SJU)
En avgång i veckan, på tisdagar, med start 3 november

Köpenhamn San Juan, Puerto Rico (SJU)
En avgång i veckan, på måndagar, med start 6 november

Köpenhamn – St. Croix, Amerikanska Jungfruöarna (STX)
En avgång i veckan, på måndagar, med start 9 november

Oslo – San Juan, Puerto Rico (SJU)
En avgång i veckan, på söndagar, med start 1 november

London Gatwick – San Juan, Puerto Rico (SJU)
Två avgångar i veckan, på onsdagar och lördagar, med start 4 november

Norwegian har idag åtta Dreamlinerplan som trafikerar långlinjer mellan Europa och USA och mellan Skandinavien och Asien. År 2020 kommer Norwegian att ha en långdistansflotta på 38 Dreamlinerplan.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Ämnen

Taggar


Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen.
Bolaget erbjuder idag 439 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har närmare 6000 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år.

De tre senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Norwegian utsågs i år dessutom för första gången till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen.
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.

Presskontakt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Presskontakt Head of Communications and Public Affairs +45 2657 0767
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm