Gå direkt till innehåll
Norwegian bjuder in till presskonferens idag 4 maj kl.12.00

Pressmeddelande -

Norwegian bjuder in till presskonferens idag 4 maj kl.12.00

Norwegian bjuder in till presskonferens med styrelseordförande Niels Smedegaard (på videolänk från Köpenhamn), koncernchef Jacob Schram och finansdirektör Geir Karlsen idag måndag 4 maj kl. 12.00.

Presskonferensen kommer även att sändas live via denna länk och journalister som inte kan närvara fysiskt kan i förväg skicka frågor genom att klicka på ikonen med frågetecken (?) som finns via länken till presskonferensen. Eventuella frågor ska skickas senast 11.50.

När: Idag måndag 4 maj kl. 12.00
Var: Norwegians huvudkontor, Oksenøyveien 3, 1366 Lysaker, Norge

För ytterligare frågor; vänligen skicka ett mail till Norwegians kommunikationschef charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com

Ämnen


Norwegian är ett av de största lågprisbolaget i världen med över 36 miljoner resenärer under 2019. Norwegian trafikerar idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Kanada och Sydamerika. Norwegian har en modern och bränsleeffektiv flygplansflotta på cirka 160 plan. Norwegian har för andra gången utsetts till det mest bränsleeffektiva och mest miljöanpassade flygbolaget på transatlantiska linjer av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

De senaste fem åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

Norwegian har cirka 10 000 medarbetare.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Presskontakt

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Presskontakt Head of Communications and Public Affairs +46 709 89 05 18
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com