Open skies
Följ Norwegian

Norwegian dubblerar antalet avgångar mellan Stockholm och Dubai

Pressmeddelande   •   Jun 03, 2015 10:04 CEST

Norwegian fortsätter att växa både i Sverige och internationellt. Den populära direktlinjen mellan Stockholm och Dubai utökas från tre till sex avgångar i veckan med start 26 oktober.

Norwegian lanserade direktflyg mellan Stockholm och Dubai 2008 och ända sedan starten har sträckan varit väldigt efterfrågad. Från och med 26 oktober i år utökas antalet avgångar mellan Stockholm och Dubai från tre till sex gånger i veckan. Det innebär att det går ett flyg till Dubai från Stockholm alla dagar i veckan förutom lördagar.

– Vi är glada över att våra svenska resenärer uppskattar våra direktflyg till Dubai i bekväma och moderna flygplan. Det är den stora efterfrågan på våra billiga biljetter till Dubai som gör att vi nu dubblerar antalet avgångar från Stockholm. Att destinationen är så populär beror troligtvis på att Dubai erbjuder garanterad värme i kombination med att det är en exotisk destination där det finns mycket att se och göra, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Biljetter finns nu till försäljning på Norwegians hemsida.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 424 linjer till 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövännliga flygplan och har en flotta på 96 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år. Både under 2013 och 2014 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. Under 2014 tog Norwegian även hem tre priser i det prestigefyllda Passenger Choice Awards för bästa flygbolag i Europa, “best Inflight Connectivity and Communications” för gratis Wi-Fi ombord och pris för sin unika karttjänst ombord på Dreamlinerplanen. Dessutom utsågs Norwegian 2014 till Europas bästa lågprisbolag av AirlineRatings.com för andra året i rad. 
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.