Gå direkt till innehåll
Norwegian erbjuder gratis ombokning på inrikesresor

Pressmeddelande -

Norwegian erbjuder gratis ombokning på inrikesresor

Norwegian erbjuder gratis ändring av alla biljetter under en tid framöver och det gäller även inrikesresor. Pandemin har gjort resandet oförutsägbart och många av Norwegians kunder vill ha möjlighet att ändra eller avboka resan.

Reserestriktioner och utvecklingen i pandemin har orsakat stor osäkerhet för resenärer. Norwegian vill göra det enklare och tryggare för kunderna att ändra en bokad resa, trots att det inte är en flexibel biljett.

Vi har tidigare under en begränsad period erbjudit ökad flexibilitet på internationella flygningar och erbjuder nu samma erbjudande på inrikes flygningar.

– Det här är något vi tror att våra kunder uppskattar. Det är dessutom ett fint sätt att önska kunderna välkomna tillbaka på nu när allt fler planerar att resa med flyg igen, säger Christoffer Sundby, koncerndirektör för marknad, försäljning och kundservice på Norwegian.

Här är de utökade villkoren för avgiftsfri ombokning på både inrikes och utrikes flygningar:

Erbjudandet gäller endast LowFare och LowFare+ biljetter. I Flex-biljetter ingår detta redan som standard.

Villkoren kan komma att ändras och det är då villkoren vid köptillfället som gäller.

Ombokning kan endast göras till ett annat datum där det finns biljetter kvar av samma biljettyp.

Avgiftsfri ombokning gäller endast en gång och måste göras senast 16 dagar före avresa för internationella flygningar och senast 7 dagar på inrikes flygningar.

Vanliga villkor gäller för ombokningar som görs mindre än 16 dagar före avresa på internationella flygningar och mindre än 7 dagar på inrikes flygningar.

Hela resan i den nya beställningen (inklusive returresa) måste göras innan 30 oktober 2021.

Eventuell prisskillnad mellan ursprungsbiljett och ny biljett måste betalas. Om den nya biljetten är billigare än ursprungsbiljetten återbetalas inte mellanskillnaden.

Erbjudande om avgiftsfri ombokning för inrikesresor gäller för resor som beställs mellan 7 juni och 30 juni 2021 och gäller inrikesflygningar i Sverige, Norge Danmark och Finland.

För mer informarion:
Norwegians kommunikationschef charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
 

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Presskontakt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm