Open skies
Följ Norwegian

Norwegian fick tre priser i det prestigefyllda Passenger Choice Awards – inklusive pris för ”Bästa lågprisbolag i Europa”

Pressmeddelande   •   Jun 20, 2018 12:48 CEST

Norwegian crew

Norwegian fick betyget fyra stjärnor och vann dessutom två priser i det prestigefyllda Passenger Choice Awards som hölls i Los Angeles i natt. Bolaget utsågs till bästa lågprisbolag i Europa och fick även pris för bästa WiFi ombord.

Norwegian fick hela tre utmärkelser under Airline Passengers Experience Association (APEX) när det prestigefyllda Passenger Choice Awards hölls i Los Angeles i natt. Förutom att Norwegian tilldelades fyra stjärnor fick bolaget även pris för «Best WiFi» och «Best Overall Passenger Experience, Low Cost Carrier in Europe».

– Vi är väldigt stolta över de här utmärkelserna, särskilt eftersom det är våra kunder som har röstat på Norwegian. Jag vill tacka alla våra passagerare som har valt att flyga med Norwegian men särskilt våra hårt arbetande och dedikerade medarbetare över hela världen som varje dag året runt gör sitt yttersta för att ge passagerna en bra reseupplevelse, säger Norwegians VD Bjørn Kjos.

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards instiftades av Airline Passenger Experience Association (APEX) för att ge en röst åt flygresenärerna. Det är en omfattande undersökning där över en halv miljon flygpassagerare från hela världen röstar online och därmed själva bestämmer vilket flygbolag som ska vinna de olika kategorierna.

Kontakt för media:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Mail: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709 89 05 18

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 9000 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 150 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,7 år. Under 2017 flög över 33 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste tre åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.