Open skies
Följ Norwegian

Norwegian firar 10 år på Arlanda

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2017 11:06 CEST

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda.

Idag firar Norwegian att det var tio år sedan bolaget började flyga från Stockholm Arlanda. Sedan starten 2007 har Norwegian flugit över 38 miljoner resenärer till och från Sveriges största flygplats.

Norwegians expansion fortsätter och bolaget blir allt mer globalt. Idag firar Norwegian att bolaget har trafikerat Stockholm Arlanda Airport i hela tio år och flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda mellan 2007 och 2017.

– Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige förutsatt att det inte införs någon flygskatt, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Evastina Lönngern som var på väg till London med sin man Mats Lönngren, överraskades med att vara Norwegians passagerare nummer 38 miljoner på Arlanda. I present får hon två tur- och returbiljetter i Premium till valfri långlinjedestination med Norwegian.

–Jag är oerhört glad och tacksam över att jag är passagerare nummer 38 miljoner. Jag flyger ofta med Norwegian men har aldrig testat Norwegians långlinjer och ser därför väldigt mycket fram emot att med det här fina priset få testa er Dreamliner, säger Evastina Lönngren

Norwegian är idag det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bara från Sverige flyger Norwegian till cirka 90 destinationer. Totalt erbjuder bolaget över 500 linjer till över 150 destinationer runt om i världen.

För mer information:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson, tel. 0709-89 05 18

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 7000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 140 plan som fraktar cirka 30 miljoner passagerare om året. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år.

Norwegian utsågs 2015 till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

Både 2015 och 2016 utsågs Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För fjärde året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.