Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Holidays relanseras – ska ge kunderna ännu bättre paketresor

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2019 08:00 CEST

Norwegian Holidays relanserar paketresetjänsten tillsammans med sin nya partner TripX. Målet är att erbjuda branschens bästa paketresor både vad gäller pris och produkt.

Närmare 40 miljoner passagerare flyger med Norwegian varje år och de flesta bor på hotell i samband med resan. Norwegian Holidays gör det nu både billigare och enklare att boka resa genom att erbjuda högkvalitativa paketresor både i luften och på marken.

–Norwegian Holidays kommer att erbjuda de bästa paketresorna till de bästa priserna, oavsett om man vill åka till en storstad eller klassiska destinationer på varmare breddgrader. Flera hundra tusen resenärer har rest med Norwegian Holidays sedan 2012 och nu är det dags att erbjuda en modernare och mer användarvänlig portal för att möta den ökade efterfrågan. Vi tror att nya digitala lösningar i kombination med hög kvalitet från både flyg och hotell bidrar till att fler väljer att boka resa med Norwegian Holidays, säger Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays.

Som medlem av Norwegian Reward får du två procent CashPoints på alla resor med Norwegian Holidays.

Om Norwegian Holidays
Norwegian Holidays är Norwegians erbjudande för dem som vill resa på en mer traditionell paketresa med både flyg och hotell. När man beställer en paketresa med Norwegian Holidays får man en rad fördelar som låga biljettpriser, CashPoints via Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward och är skyddad enligt paketreselagen. Kunderna kan välja bland de bästa hotellen på över 100 resmål i Norwegians linjenätverk till riktigt bra priser.

Mer information finns på www.norwegianholidays.com.

Om TripX
TripX är expert på paketresor och är en av de snabbast växande researrangörerna i Norden. TripX har de senaste åren utvecklat en skräddarsydd och modern IT-plattform för paketresor och erbjuder idag resor till över 120 destinationer. Alla hotell som erbjuds av Norwegian Holidays är handplockade och kvalitetssäkrade av TripX.

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 11 000 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 170 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,8 år. Under 2018 flög över 37 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste fyra åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.