Open skies
Följ Norwegian

Norwegian inför bonusprogram för sina resenärer

Pressmeddelande   •   Nov 18, 2009 08:30 CET

Norwegian Reward är namnet på det bonusprogram som flygbolaget nu inför och som vänder sig till både privat- och affärsresenären. De poäng som samlas ihop kan användas som del- eller helbetalning av resor, bagage eller till att boka sittplats på Norwegians alla avgångar.

Idag startar Norwegian Reward, ett bonusprogram för Norwegians alla kunder.

- Vi har en stigande kundnöjdhet som idag ligger på 80 procent. Med vårt nya bonusprogram hoppas vi kunna ge våra kunder en ännu bättre produkt. Förutom att vi kan ge låga priser till intressanta destinationer kan vi nu också lägga till en attraktiv bonusform, säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian Sverige.

Medlemskapet är gratis. Som medlem i Norwegian Reward får den som köper en lågprisbiljett 2 procent tillbaka och de som köper fullflexbiljetter får 10 procent tillbaka. Det ska vara enkelt att använda sina poäng, så kallade CashPoints. Därför kan de intjänade poängen användas både som del- och helbetalning hos Norwegian av flygbiljetter, bagage, biljettändringar och till att boka sittplats. Poängen går att använda på alla avgångar och på alla Norwegians destinationer. De intjänade poängen kan användas på en gång och behöver inte sparas för att komma upp till en viss summa.

- För att göra det enkelt har vi till exempel skippat korten, du behöver inte räkna antalet flugna miles eller hålla reda på en massa krångliga regler. Norwegian Reward ska vara lika enkelt att använda och förstå som detaljhandelns kundförmåner, säger Åsa Larsson.

Istället för att använda ett traditionellt plastkort skapar resenären en egen profil på Norwegians hemsida. Där läggs alla biljettbeställningar in och de poäng som intjänats visas automatiskt.

Även företag kan teckna medlemskap, Corporate Reward. I Corporate Reward är det företaget som är medlem och får CashPoints. Poängen kan användas som betalning av nya tjänsteresor. Läs mer om Norwegian Reward på: www.norwegian.se/norwegianreward  

Bilder finns på: http://www.newsdesk.se/pressroom/norwegian/image/list

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Press- och informationsansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se

 

Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och det fjärde största i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder cirka 200 linjer till 90 destinationer. Norwegian transporterade över 9 miljoner passagerare under 2008 och omsatte 6,2 miljarder NOK, vilket är 43 procent mer än året innan. Bolaget är noterat på Oslobörsen (2003), har totalt 1 500 anställda och en flygplansflotta bestående av 46 flygplan. 70 ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian kommer att ha Europas modernaste och mest miljövänliga flygflotta när alla flygplan är på plats. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information se, www.norwegian.se