Open skies
Följ Norwegian

Norwegian korat till Europas bästa flygbolag för andra året i rad

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2015 09:12 CEST

Norwegian vann två priser under den prestigetunga Passenger Choice Awards i Oregon i USA i natt. Norwegian utsågs till bästa flygbolag i Europa för andra året i rad och fick samtidigt pris för bästa ombordmagasin. Norwegian har vunnit en rad priser under 2015 där kunderna har röstat på bolaget.

-Jag vill tacka alla som väljer att flyga med Norwegian och särskilt våra dedikerade medarbetare över hela världen som gör sitt yttersta varje dag hela året för att ge våra kunder en bra resa. Vi är väldigt tacksamma och stolta över att det återigen är kunderna som för andra året i rad har rankat oss till Europas bästa flygbolag, säger Norwegians VD Björn Kjos.

Norwegian fick även pris för bästa ombordmagasin under nattens prisutdelning av Passenger Choice Awards i USA. Norwegian var nominerat i totalt sex kategorier:

  • Best Overall Passenger Experience
  • Best in Region: Europe
  • Best Inflight Publication (n Magazine)
  • Best Inflight Connectivity & Communications
  • Best Inflight Video
  • Best Cabin Ambience

Norwegian har fått flera kundutmärkelser i år, bland annat av SkyTrax för bästa lågprisbolag i Europa och världens bästa lågprisbolag på långlinjer. Det är tredje året i rad som Norwegian utses till Europas bästa lågprisbolag av SkyTrax.

Kontakt för media:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen.
Bolaget erbjuder idag 439 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 5 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år.

De tre senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Norwegian utsågs i år dessutom för första gången till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen.
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.