Open skies
Följ Norwegian

Norwegian lanserar digital temperaturkarta

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2018 09:30 CEST

På Norwegians digitala linjekarta kan man välja destination efter temperatur

Norwegian lanserar digital temperaturkarta på bolagets webbplats. Det är en helt ny funktion som gör det möjligt att välja destination efter den temperatur som önskas.

Den nya funktionen på www.norwegian.com innebär att resenärer kan hitta destinationer utifrån vilken temperatur som önskas. Sökfunktionen väljer destinationer beroende på önskemål om temperatur, pris eller typ av resa – allt med hjälp av en digital linjekarta.

–Det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder att boka en resa med Norwegian. Vi vet att många längtar efter sol och värme så med en sökfunktion som baseras på temperatur blir det ännu lättare att hitta det man letar efter. Den digitala linjekartan fungerar även som inspiration för att hitta nya resmål som man kanske inte hade tänkt på annars och är en del av ett kontinuerligt arbete för att ge våra kunder bästa möjliga produkt, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegians webbplats www.norwegian.com utsågs 2016 till världens bästa bland lågprisbolag under World Travel Awards. Här hittar du Norwegians digitala linjekarta.

Kontakt för media:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Mail: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709 89 05 18

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 9000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 150 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år. Unde 2017 flög över 33 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste tre åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.