Open skies
Följ Norwegian

Norwegian lanserar ny direktlinje mellan Paris och Denver

Pressmeddelande   •   Jul 20, 2017 14:38 CEST

Norwegian 787 Dreamliner

Norwegians globala expansion fortsätter med lansering av ny direktlinje mellan Paris och Denver. Norwegian erbjuder 58 linjer mellan Europa och USA vilket är fler än något annat europeiskt flygbolag.

– Vi är glada över att kunna ge resenärer på båda sidor om Atlanten ännu fler prisvärda direktlinjer. Både Paris och Denver är attraktiva resmål som både bidrar till ökad turism och positivt lokalt, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian kommer att flyga två gånger i veckan mellan Paris och Denver med start 9 april 2018.

I början av juli lanserade Norwegian nya linjer från London Gatwick till Chicago och Austin, samt från Paris till Boston och Oakland/San Francisco. Tidigare i år lanserade Norwegian även linjer från London till Singapore och Buenos Aires.

Kontakt för media:
Norwegians pressnummer, tel: +47 815 11 816

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 7000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 130 plan som fraktar cirka 30 miljoner passagerare om året. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år.

Norwegian utsågs 2015 till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

Både 2015 och 2016 utsågs Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För fjärde året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.