Open skies
Följ Norwegian

Norwegian lanserar ny direktlinje till Krabi i Thailand

Pressmeddelande   •   Jul 02, 2018 08:00 CEST

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Foto: David Peacock

I vinter får solsugna skandinaver ytterligare en långlinjedestination i Thailand att resa till. I slutet av oktober börjar Norwegian flyga direkt till vackra Krabi från Stockholm, Köpenhamn och Oslo med totalt sex avgångar i veckan.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuder bolaget totalt 15 avgångar i veckan till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

–Det finns ett stort intresse bland skandinaver att resa till Thailand och därför är det glädjande att kunna erbjuda ytterligare en direktlinje dit. Med Krabi får våra resenärer ännu större valmöjligheter och kan till exempel flyga till Bangkok på utresan och hem från Krabi för att kombinera storstad med strandliv. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

15 avgångar i veckan till Thailand i vinter
De nya direktflygen till Krabi ersätter de tidigare kommunicerade utökningarna till Bangkok. Det innebär att Norwegian under vinterprogrammet kommer att ha nio direktflyg i veckan till Bangkok och sex direktflyg i veckan till Krabi från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Om Norwegians direktlinjer till Krabi
I det kommande vinterprogrammet, mellan 28 oktober 2018 och 31 mars 2019, har Norwegian följande avgångar till Krabi:

Stockholm (ARN) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på onsdagar och fredagar, med start 31 oktober.

Köpenhamn (CPH) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på torsdagar och lördagar, med start 1 november.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
Två avgångar i veckan, på tisdagar och söndagar, med start 28 oktober.

Om Norwegians direktlinjer till Bangkok

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på söndagar) och fyra avgångar i veckan under vinterhalvåret (på tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar).

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på onsdagar) och tre flyg i veckan under vinterhalvåret (på måndagar, onsdagar och lördagar).

Köpenhamn (CPH) – Bangkok (BKK)
Ett flyg i veckan under sommarhalvåret (på lördagar) och två flyg i veckan under vinterhalvåret (på torsdagar och söndagar).

Biljetter finns till försäljning från och med idag på www.norwegian.com

Kontakt för media:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 9500 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 150 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,7 år. Under 2017 flög över 33 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste tre åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.