Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Norwegian lanserar sju nya destinationer i Europa

Sol och bad på Mallorca, kultur i Prag eller fotboll i Rom? I samband med sommarprogrammet expanderar Norwegian sin Stockholmsbas och lanserar sju nya destinationer till flera populära städer och semesterorter i Europa. Förutom Mallorca, Prag och Rom kommer Norwegian även att flyga till Budapest, Pula i Kroatien, Kreta och Algarve i Portugal.

Norwegian satsar på nya destinationer i Europa till sommaren. Från och med april kan svenskarna smidigt och billigt resa från Arlanda till några av Europas mest populära storstäder och medelhavspärlor.

"Vi upplever redan ett stort tryck på våra medelhavsdestinationer inför sommaren, därför känns det extra kul att kunna bredda utbudet och nu även erbjuda lågprisbiljetter till Italien, Grekland och Portugal", säger Åsa Larsson pressansvarig för Norwegian Sverige. "Med Pula blir vi också den största operatören på Kroatien, då vi fortsätter flyga till favoriterna Dubrovnik och Split den här sommaren också".

Förutom Prag, Budapest, Rom, Algarve, Pula, Kreta och Mallorca kommer Norwegian i sommar även att flyga till bland annat; Alicante, Malaga, Las Palmas, Nice, Bordeaux, Istanbul, Belgrad och Sarajevo. För information om Norwegians övriga destinationer från Sverige, Danmark och Norge vänligen besök www.norwegian.se.

Vi firar det nya året och de nya destinationerna med att lägga ut tusentals biljetter för 249 kr inklusive skatter och avgifter på stora delar av destinationerna i Europa. Vi sänker även priset på destinationer längre söderut och lägger ut många biljetter till priser från 399 kr inklusive skatter och avgifter. Försäljningen startar tisdagen den 6 januari på www.norwegian.se.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Pressansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se www.norwegian.se.

Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och startade sina första flygningar den 1 september 2002 med fyra inrikeslinjer i Norge och sex Boeing 737-300. Bolaget noterades på Oslobörsen i december 2003 och har idag en flygplansflotta bestående av 40 flygplan. Femtio nya och mer miljövänliga Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian har totalt 1 400 anställda på åtta baser i Norge, Danmark, Polen och Sverige och erbjuder 167 linjer till totalt 82 destinationer. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Presskontakt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm