Gå direkt till innehåll
Nästa sommar erbjuder Norwegian 300 linjer till över 110 destinationer.
Nästa sommar erbjuder Norwegian 300 linjer till över 110 destinationer.

Pressmeddelande -

Norwegian lanserar sommarprogrammet för 2023

I 20 år har Norwegian önskat kunder välkomna ombord och nästa sommar blir inget undantag. Under våren och sommaren 2023 erbjuder bolaget 300 linjer till över 110 destinationer i hela linjenätet.

Redan nu går det att boka resor för våren och sommaren 2023 då en stor del av Norwegians sommarprogram finns tillgängligt med 300 linjer till över 110 destinationer. Med ett 50-tal direktlinjer från Stockholm Arlanda och ett 60-tal från Köpenhamn – i kombination med ökad kapacitet på de mest populära destinationerna – finns det många möjligheter att upptäcka Europa på nästa sommar. Norwegian flyger även från Göteborg Landvetter nästa sommar.

– Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023. Med fler linjer och avgångar är vi väl förberedda på att möta den förväntade ökade efterfrågan på flygbiljetter med Norwegian. Vi ser fram emot att önska våra kunder välkomna ombord, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

Norwegian planerar att ha totalt 85 flygplan i flottan nästa sommar och många av dessa plan är helt nya Boeing a737-MAX 8. Nya, moderna och bränsleeffektiva flygplan ger ökad komfort för passagerarna och bidrar till lägre utsläpp.

Sommarprogrammet som gäller mellan april och oktober innebär 1,5 miljoner stolar i hela linjenätet. För mer information om destinationer och för att boka, vänligen besök www.norwegian.com

Ämnen


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm