Open skies
Följ Norwegian

Norwegian ökar antalet avgångar mellan Göteborg och London Gatwick

Pressmeddelande   •   Jun 17, 2015 08:30 CEST

Norwegian fortsätter att växa och dubblerar antalet avgångar mellan Göteborg och London. Från och med 25 oktober utökas sträckan Göteborg Landvetter – London Gatwick från sex till tolv avgångar i veckan.

Till hösten dubbleras antalet avgångar mellan Göteborg och London Gatwick, från sex till tolv gånger i veckan. Det innebär två avgångar per dag alla dagar i veckan förutom lördagar. Sträckan mellan Göteborg och London är en eftertraktad linje både bland affärsresenärer och de som reser privat.

– Vi är glada över att kunna erbjuda de som bor i Västsverige ännu fler avgångar till London. Det är en populär linje och vi märker att våra resenärer uppskattar Norwegians erbjudande med låga priser, bekväma och moderna flygplan samt gratis Wifi, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian har i veckan korats till Europas bästa lågprisbolag för tredje året i rad av erkända SkyTrax World Airline Awards. Dessutom utsågs Norwegian för första gången till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag i hela världen i det som anses vara den mest prestigefyllda och erkända prisutdelningen i flygbranschen.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 424 linjer till 130 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 24 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövännliga flygplan och har en flotta på 96 flygplan med en genomsnittlig ålder på bara fyra år. Både under 2013 och 2014 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. Under 2014 tog Norwegian även hem tre priser i det prestigefyllda Passenger Choice Awards för bästa flygbolag i Europa, “best Inflight Connectivity and Communications” för gratis Wi-Fi ombord och pris för sin unika karttjänst ombord på Dreamlinerplanen. Dessutom utsågs Norwegian 2014 till Europas bästa lågprisbolag av AirlineRatings.com för andra året i rad. 
För mer information, besök www.norwegian.com

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.