Open skies
Följ Norwegian

Norwegian ökar antalet sommarresor till nästa år

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2009 14:05 CEST

Stor efterfrågan på flygbiljetter till de populäraste destinationer gör att flygbolaget Norwegian redan nu börjar sälja biljetter till delar av nästa års sommarprogram. Medelhavsdestinationerna Malaga, Alicante och Nice får redan från den 28 mars ökad kapacitet, jämfört med sommaren 2009, medan nyligen lanserade Barcelona blir en destination året runt.

- Vi har haft en fantastisk trafikutveckling på våra direktlinjer till Medelhavet under 2009 och efterfrågan bara ökar. Det är därför oerhört kul att kunna glädja våra kunder med fler avgångar och därmed möjligheten att fritt välja när de vill resa och hur länge de vill vara borta, säger press- och informationsansvarig Åsa Larsson för Norwegian Sverige.

Från den 28 mars kommer Norwegian bland annat, att flyga dagligen från både Arlanda och Kastrup till Malaga, samtidigt som Nice får fem avgångar i veckan och Barcelona fyra avgångar i veckan istället för tre.

- Allt fler svenskar väljer att flyga med Norwegian och trycket på flygbiljetter till våra destinationer inför sommaren 2009 var stort vilket gjorde att vi successivt ökade kapaciteten till många av våra Medelhavsdestinationer. Genom att redan nu släppa delar av nästa års sommarprogram till många destinationer med resstart från mars hoppas vi kunna möta de önskningar vi får från våra kunder, säger Åsa Larsson.

Biljetter till fler destinationer och avgångar kommer att läggas ut till försäljning i löpet av de närmsta veckorna på www.norwegian.se. Priser från 499kr inklusive skatter och avgifter.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Press- och informationsansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se  


Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och det fjärde största i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder nära 200 linjer till 90 destinationer. Norwegian transporterade över 9 miljoner passagerare under 2008 och omsatte 6,2 miljarder NOK, vilket är 43 procent mer än året innan. Bolaget är noterat på Oslobörsen (2003), har totalt 1 500 anställda och en flygplansflotta bestående av 46 flygplan. 61 ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian kommer att ha Europas modernaste och mest miljövänliga flygflotta när alla flygplan är på plats. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information se, www.norwegian.se