Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Norwegian ökar kapaciteten till Malaga

Stor efterfrågan på flygbiljetter till Malaga gör att Norwegian ökar kapaciteten från två till fem avgångar i veckan med start i maj. I juni ökar volymen med ytterligare en avgång vilket gör att svenskarna kan flyga till spanska solkusten sex gånger i veckan under hela sommaren. Biljetterna ligger nu ute till försäljning på www.norwegian.se med ett frånpris på 499 kronor inklusive skatter och avgifter.

- Det råder ingen tvekan om att Malaga är en av svenskarnas mest populäraste resmål. Många har hus eller lägenhet i Costa del Sol och vi såg redan i inledningen av året att efterfrågan på biljetter till Malaga var stor inför sommaren, säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian Sverige.

Norwegian har under hösten och vintern flugit två gånger i veckan till Malaga. Från och med den 29 mars ökar kapaciteten till tre avgångar i veckan för att sedan öka med ytterligare två i maj. I juni ökar volymen med ännu en avgång vilket gör att svenskarna kan flyga till spanska solkusten sex gånger i veckan under hela sommaren.

- Våra medelhavsdestinationer är populära och säljer mycket bra. Tidigare i vår ökade vi även kapaciteten till Palma med fyra avgångar i veckan. Fler svenska resenärer väljer att semestra i Europa och då vill vi vara det självklara valet, avslutar Åsa Larsson.

Norwegian storsatsar på sol och bad i sommar då man utöver Malaga även flyger till Alicante, Palma, Nice, Istanbul, Split och Dubrovnik samt nyheterna Pula, Rom, Kreta (Chania) och Algarve (Faro). Norwegian fortsätter också succén med att flyga reguljärt till Las Palmas även under sommaren.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Pressansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se


Norwegians lågpriskalender, gör det lättare än någonsin att finna resan med det lägsta priset. Ingenstans är bokningen lika enkel som på www.norwegian.se

 

Ämnen

Kategorier


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Presskontakt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Relaterat innehåll

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm