Open skies
Följ Norwegian

Norwegian ökar kapaciteten till Palma

Pressmeddelande   •   Feb 26, 2009 09:30 CET

En av Norwegians nyheter inför sommaren är direktlinjen från Stockholm-Arlanda till Palma, Mallorca med start den 30 april. Stor efterfrågan gör nu att vi ökar kapaciteten från två till tre avgångar i veckan. I juni ökar volymen med ytterligare en avgång vilket gör att svenskarna kan flyga till solen och värmen på Mallorca fyra gånger i veckan under hela sommaren. Biljetterna ligger nu ute till försäljning på www.norwegian.se med ett frånpris på 499 kronor inklusive skatter och avgifter.

"Palma är en populär destination för många svenskar och vi har haft en stor efterfrågan på våra biljetter. Vi svara därför våra kunder med att öka kapaciteten så att de har möjlighet att hitta fler billiga biljetter och få större flexibilitet i sitt resande." säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian Sverige.

Norwegian storsatsar på sol och bad i sommar då man utöver Palma även flyger till Alicante, Malaga, Nice, Istanbul, Split och Dubrovnik samt nyheterna Pula, Rom, Kreta (Chania) och Algarve (Faro). Norwegian fortsätter också succén med att flyga reguljärt till Las Palmas även under sommaren.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Press- och informationsansvarig, Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se

Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och startade sina första flygningar den 1 september 2002 med fyra inrikeslinjer i Norge och sex Boeing 737-300. Bolaget noterades på Oslobörsen i december 2003 och har idag en flygplansflotta bestående av 40 flygplan. Femtio nya och mer miljövänliga Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian har totalt 1 400 anställda på åtta baser i Norge, Danmark, Polen och Sverige och erbjuder 174 linjer till totalt 86 destinationer. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information www.norwegian.se.