Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward firar 10 millioner medlemmar – tre nya medlemmar i minuten

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2019 09:15 CEST

Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward firar 10 miljoner medlemmar globalt. Under 2019 har lojalitetsprogrammet fått fler än tre nya medlemmar i minuten.

Norwegian Reward har nu över 10 miljoner medlemmar och fortsätter att växa med cirka 5000 nya medlemmar varje dag. Det är framför allt Norwegian Rewards expansion i USA, Spanien och Storbritannien som har bidragit till det kraftigt ökande antalet medlemmar. I Sverige har Norwegian Reward över 1,4 miljoner medlemmar.

–Att vi nu har över 10 miljoner medlemmar är stort. Det är extra glädjande att vi växer så kraftigt i USA som blir en allt viktigare marknad. Lojala kunder är viktigt både för Norwegian och Reward så vi är glada över att så många Rewardmedlemmar ser fördelarna med att tjäna CashPoints. Vi fortsätter att erbjuda kunderna marknadens bästa lojalitetsprogram och ge dem ännu fler och bättre möjligheter att tjäna CashPoints, säger Brede Huse, chef för Norwegian Reward.

Sedan 2007 har Norwegian Reward fått nio utmärkelser, bland annat ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” tre år i rad vid det prestigefulla Freddie Awards.

Norwegian Reward introducerar kontinuerligt nya fördelar och nya möjligheter att tjäna CashPoints. Med ett antal externa partners kan man tjäna CashPoints när man till exempel beställer hotell, hyrbil, guidade turer eller bokar flygplatslounge.

Efter att de nya medlemsförmånerna «Rewards» introducerades 2016 har cirka en miljon medlemmar uppnått minst en «Reward» som genererar till exempel gratis bagage, platsreservation eller Fast Track under 12 månader.

Om Norwegian Reward
Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter, Fast Track, platsreservation, bagage eller ändring av biljett. Medlemmar som flyger ofta får även en extra fördel för var sjätte resa. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar. Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/

För mer information:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com 

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 37 miljoner resenärer under 2018. Norwegian trafikerar idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Kanada och Sydamerika. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 170 plan med en genomsnittsålder på 3,8 år vilket gör den till en av de modernaste och mest bränsleeffektiva i världen. Norwegian har för andra gången utsetts till det mest bränsleeffektiva och mest miljöanpassade flygbolaget på transatlantiska linjer av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

De senaste fem åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

Norwegian har cirka 11 000 medarbetare.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.