Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward firar en miljon medlemmar i Sverige

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2017 07:30 CEST

Allt fler svenskar inser fördelarna med Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward. Det populära lojalitetsprogrammet har nu en miljon medlemmar i Sverige. Totalt har Norwegian Reward 5,7 miljoner medlemmar.

–Norwegian Reward är ett av de snabbast växande lojalitetsprogrammen och att vi nu har en miljon medlemmar i Sverige är fantastiskt och ett bevis på att det uppskattas av våra medlemmar. Norwegian Reward är ett flexibelt program med ett bra erbjudande för alla, oavsett hur mycket man reser. Vi kommer att fortsätta utveckla nya produkter och tjänster för våra medlemmar, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Medlemmar i Norwegian Reward samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Ihoptjänade CashPoints kan användas för att köpa flygbiljetter med Norwegian.

Norwegian Reward fick nyligen två internationella utmärkelser av det prestigefulla Freddie Awards; «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika».

Ylva Savér blev Norwegian Rewards medlem nummer en miljon i Sverige och hon belönas med 10 000 CashPoints.

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward är ett av världens mest generösa bonusprogram för flygande resenärer. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners får man CashPoints som man kan använda för betalning av flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoints på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell, bostadslarm samt i över 150 onlinebutiker via Reward eShop. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Om Norwegian
Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA och Karibien.
För mer information, besök www.norwegian.com.

För mer information:
Norwegians Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson, tel: 0709 89 05 18
Norwegian Rewards marknadschef Sigrid Saxevik, tel: +47 924 070 94

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 7000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 130 plan som fraktar cirka 30 miljoner passagerare om året. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år.

Norwegian utsågs 2015 till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

Både 2015 och 2016 utsågs Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För fjärde året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.