Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward fyller tio år

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2017 08:00 CET

Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward firar i dag tioårsjubileum. Med 6,5 miljoner medlemmar är lojalitetsprogrammet störst i Norden. Norwegian Reward växer kraftigt och får över 4000 nya medlemmar varje dag.

–Vi har gått från att vara ett litet lojalitetsprogram för norska resenärer till ett internationellt program med lojala och engagerade medlemmar över hela världen, något vi är otroligt tacksamma för. Vi växer med 4000 nya medlemmar varje dag och ser det som en bekräftelse på att våra kunder uppskattar vår produkt, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Medlemmar i Norwegian Reward samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Ihoptjänade CashPoints kan användas för att köpa flygbiljetter med Norwegian.

Norwegian Reward inför regelbundet nya fördelar och möjligheter för medlemmar att tjäna CashPoints. Det är de många medlemsfördelarna som har bidragit till den starka tillväxten.

I Sverige har programmet över 1,1 miljoner medlemmar. Norwegians expansion i Spanien, Storbritannien och USA har bidragit till en kraftig tillväxt av nya medlemmar i dessa marknader.

–Vi kommer att fortsätta expandera och introducera nya samarbetspartners så att våra medlemmar får ännu fler möjligheter att tjäna CashPoints som de kan använda för att betala flygbiljetter och andra Norwegianprodukter, fortsätter Brede Huser.

Tidigare i år fick Norwegian Reward två internationella utmärkelser av det prestigefulla Freddie Awards; «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika».Det var över fem miljoner resenärer från hela världen som röstade fram Norwegian Reward.

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward är ett av världens mest generösa bonusprogram för flygande resenärer. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners får man CashPoints som man kan använda för betalning av flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoints på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell, bostadslarm samt i över 150 onlinebutiker via Reward eShop. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Kontakt för media:
Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson, tel: 0709 89 05 18
Norwegians pressnummer, tel: +47 815 11 816  

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 7000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 140 plan som fraktar cirka 30 miljoner passagerare om året. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år.

Norwegian utsågs 2015 till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

År 2015,2016 och 2017 utsågs Norwegian till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.