Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward når fem miljoner medlemmar

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2016 12:16 CET

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward har nu nått fem miljoner medlemmar. Lojalitetsprogrammet ökar med mer än 4000 nya medlemmar varje dag och är nu det största i Norden.


Norwegian Reward har växt med en miljon medlemmar bara sedan april 2016, vilket motsvarar mer än 4000 medlemmar om dagen. Utvecklingen av premier har bidragit till tillväxten, särskilt i Sverige, där programmet har 930 000 medlemmar. Norwegians expansion i Spanien, Storbritannien och USA har också bidragit till en stor medlemstillväxt i de marknaderna.

Norwegian Reward introducerar med jämna mellanrum nya premier till sina medlemmar och nya möjligheter att tjäna in CashPoints. Lojalitetsprogrammet har en rad externa partners, både nationella och internationella, som gör det möjligt att tjäna CashPoints på dagligvaror, mobilabonnemang, el, bredband och i mer än 150 nätbutiker via Reward eShop.

- Att nå fem miljoner medlemmar är en milstolpe. Vi ska fortsätta vår expansion och introducera nya samarbetspartner så att våra medlemmar får ännu bättre möjligheter att tjäna CashPoints, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Mer än hälften av de CashPoints medlemmarna tjänat in kommer via Norwegian Rewards partners. Bara i år har medlemmarna tjänat in CashPoints som räcker till att boka en miljon inrikesresor i Norge.


Om Norwegian Reward:
Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian, eller använder tjänster via Norwegian Rewards partners tjänar man CashPoints som kan användas för att betala för flygbiljetter. Medlemmar som flyger ofta får en extra premie var sjätte resa; allt från fri fast track eller fri platsbokning till högre CashPoints intjäning eller fritt bagage. Det är också möjligt att koppla sin Norwegian Reward-profil mot ett kreditkort från Bank Norwegian. Kortet är kostnadsfritt och ger 1% CashPoints på alla inköp. Med Norwegian Reward får man också tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints när man bokar hyrbil, hotell eller andra tjänster. Läs mer på https://se.norwegianreward.com/ . Lojalitetsprogrammet är helt kostnadsfritt.

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen. Bolaget erbjuder idag över 450 linjer till 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. Under 2016 transporterade Norwegian närmare 30 miljoner passagerare. Bolaget är börsnoterat (sedan 2003) och har över 6000 medarbetare. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på drygt 120 flygplan med en genomsnittlig ålder på 3,6 år.

De fyra senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards och de två senaste åren även till världens bästa lågprisbolag på långdistans. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen där det är passagerarna själva som bedömer över 200 flygbolag över hela världen. Norwegian utsågs 2015 dessutom till det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten av The International Council on Clean Transportation (ICCT). För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.