Gå direkt till innehåll
Freddie Awards 2020
Freddie Awards 2020

Pressmeddelande -

Norwegian Reward vinner pris för bästa lojalitetsprogram för fjärde året i rad

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, har under det prestigefulla Freddie Awards i USA utsetts till «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» för fjärde året i rad. Freddie Awards är flygbranschens Oscarsgala och Norwegian vann i år fyra priser. Lojalitetsprogrammet vann också kategorierna «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika», «Bästa kampanj» och «Bästa kundservice».

Freddie Awards är den mest prestigefyllda utmärkelsen för lojalitetsprogram i resebranschen och i år röstade 3,6 miljoner medlemmar runt om i världen fram vinnarna. Förutom de fyra priserna kom Norwegian Reward på andra plats i de två resterande kategorierna.

–Det är en stor ära att för fjärde året i rad utses till flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika på Freddie Awards. Att vinna hela fyra kategorier understryker att vi har lyckats nå målet att erbjuda våra medlemmar ett attraktivt lojalitetsprogram som är smidigt och enkelt att samla poäng på. Med nästan 11 miljoner medlemmar världen över fortsätter vi att göra allt vi kan för att Norwegian Reward ska ge våra medlemmar så många fördelar som möjligt, säger Brede Huser, EVP Loyalty & Managing Director för Norwegian Reward. 

I Sverige har Norwegian Reward över 1,5 miljoner medlemmar och antalet medlemmar världen över fortsätter att öka med närmare 11 miljoner medlemmar globalt. Bara under 2019 fick Norwegian Reward 1,7 miljoner nya medlemmar. Många medlemmar i Norden har även kopplat medlemskapet i Norwegian Reward till Bank Norwegians kreditkort.

–På Bank Norwegian är vi både stolta och ödmjuka över att återigen vinna den här prestigefulla utmärkelsen och vill rikta ett stort tack till alla kunder som har röstat. Det här är en bekräftelse på att våra 1,2 miljoner kortkunder i Norden uppskattar Norwegiankortets förmånliga villkor, intjäning av CashPoints och de låga avgifterna, säger Tine Wollebekk, vd för Bank Norwegian. 

Förra året vann Norwegian Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och kreditkortet Bank Norwegian fick pris för «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika».Under 2018 vann Norwegian Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kampanj i Europa/Afrika». Under 2017 vann Norwegian Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och under 2016 tilldelades lojalitetsprogrammet utmärkelsen «Bästa nykomling» under Freddie Awards.

Om Norwegian Reward
Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar upp till 100 000 kronor per år. Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök norwegianreward.com. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Läs mer om Freddie Awards här: freddieawards.com  

Kontakt för media:
Norwegians kommunikationschef charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com

Ämnen


Norwegian är ett av de största lågprisbolaget i världen med över 36 miljoner resenärer under 2019. Norwegian trafikerar idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Kanada och Sydamerika. Norwegian har en modern och bränsleeffektiv flygplansflotta på cirka 160 plan. Norwegian har för andra gången utsetts till det mest bränsleeffektiva och mest miljöanpassade flygbolaget på transatlantiska linjer av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

De senaste fem åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

Norwegian har cirka 10 000 medarbetare.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Presskontakt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Presskontakt Head of Communications and Public Affairs +45 2657 0767
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser.

Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm