Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward vinner pris för bästa lojalitetsprogram för tredje året i rad

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2019 10:34 CEST

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, har under det prestigefulla Freddie Awards i USA utsetts till «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» för tredje året i rad. Dessutom fick Norwegian Rewards kreditkort Bank Norwegian pris för «bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika». Det är flera miljoner resenärer runt om i världen som har röstat i årets Freddie Awards.

- Det är en stor ära att ännu en gång få pris för flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika på Freddie Awards. Vi jobbar hårt för att erbjuda våra medlemmar ett attraktivt lojalitetsprogram som är smidigt och enkelt att tjäna poäng på. Det kommer vi att fortsätta att jobba med och vi får 150 000 nya medlemmar varje månad, säger Brede Huser, marknads- och försäljningschef för Norwegian Reward.

Freddie Awards är den mest prestigefyllda utmärkelsen för lojalitetsprogram i resebranschen där flera miljoner medlemmar runt om i världen röstar fram vinnarna. Under 2018 vann Norwegian Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kampanj i Europa/Afrika». Under 2017 vann Norwegian Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och under 2016 tilldelades lojalitetsprogrammet utmärkelsen «Bästa nykomling» under Freddie Awards.

Norwegian Reward har över 9,3 miljoner medlemmar runt om i världen varav 1,4 miljoner i Sverige. Under 2018 fick Norwegian Reward närmare två miljoner nya medlemmar.

Om Norwegian Reward
Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar upp till 100 000 kronor per år. Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Läs mer om Freddie Awards här: http://freddieawards.com/history/

Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 11 000 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 170 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,8 år. Under 2018 flög över 37 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste fyra åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.