Open skies
Följ Norwegian

Norwegian Reward vinner två internationella priser

Pressmeddelande   •   Apr 27, 2018 12:28 CEST

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, fick i natt svensk tid ta emot två priser på det prestigefulla Freddie Awards i USA: «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kampanj i Europa/Afrika». Det är flera miljoner resenärer världen över som har röstat i årets Freddie Awards.

- Det är fantastiskt att passagerare världen över har utsett Norwegian Reward till flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa och Afrika samt att Rewards julkalender vann i kategorin «bästa kampanj» i årets Freddie Awards. Vi är stolta över det här erkännandet som är en viktig internationell branschutmärkelse. Det här är en bekräftelse på att vi har lyckats skapa ett lojalitetsprogram som passar alla, oavsett hur mycket man reser. Vi ska fortsätta att utveckla nya produkter och tjänster som kommer våra lojala resenärer till glädje, säger Brede Huser, chef för Norwegian Reward.

Freddie Awards är den mest prestigefyllda utmärkelsen för lojalitetsprogram i resebranschen. Förra året vann Norwegian Reward Freddie Awards för «Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och «Bästa kreditkort för lojalitetsprogram i Europa/Afrika» och under 2016 års Freddie Awards tilldelades lojalitetsprogrammet utmärkelsen «Bästa nykomling».

Om Norwegian Reward
Norwegian Reward har 7,4 miljoner medlemmar. Medlemmar samlar CashPoints när de reser med Norwegian och när de använder de tjänster som erbjuds av bolagets många samarbetspartners. Varje gång man bokar en flygresa med Norwegian eller köper något hos en av bolagets Norwegian Reward partners, får man CashPoints som man kan använda för att köpa flygbiljetter. Man kan även koppla Norwegian Reward till ett Bank Norwegian kreditkort som är gratis och därmed få poäng på allt man handlar (1 % CashPoints på alla varuköp). Med Norwegian Reward får man även tillgång till en rad andra fördelar som rabatter och extra CashPoints vid beställning av hyrbil, hotell och andra tjänster. För mer information, vänligen besök https://se.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet är helt kostnadsfritt.

Läs mer om Freddie Awards här: http://freddieawards.com/history/

Kontakt för media:
Kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson
Email: charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Mobil: 0709-89 05 18

Norwegian är det sjätte största lågprisbolaget i världen med cirka 9000 medarbetare. Bolaget erbjuder idag över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 150 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,6 år. Unde 2017 flög över 33 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste tre åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För femte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.