Open skies
Följ Norwegian

Norwegian satsar på fler flygavgångar mellan Stockholm och Kiruna

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2009 13:03 CEST

Från och med den 30 oktober ökar Norwegian kapaciteten till Kiruna från Stockholm Arlanda. Med två avgångar varje fredag och söndag, istället för en, får nu fler chansen att flyga billigt till Lappland.

- På Norwegian försöker vi alltid vara flexibla och anpassa våra flygavgångar utifrån säsong och populära destinationer. Kiruna är en plats fylld av möjligheter till upplevelser och äventyr för alla smaker och vi ser att fler och fler resenärer väljer att flyga med oss till Kiruna. Våra kunder har länge efterfrågat fler avgångar anpassade för en helg i Lapplands vinterrike och med extra avgångar varje fredag och söndag kan vi utöka vårt weekendutbud ytterligare, säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian Sverige.

Förutom de två extra avgångarna varje fredag och söndag från Arlanda får även Kirunaborna en extra avgång i veckan till Stockholm varje lördag morgon.

Biljetter finns nu ute till försäljning på www.norwegian.se med ett frånpris på 349kr inklusive skatter och avgifter.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Pressansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se  


Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och det fjärde största i Europa. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder nära 200 linjer till 90 destinationer. Norwegian transporterade över 9 miljoner passagerare under 2008 och omsatte 6,2 miljarder NOK, vilket är 43 procent mer än året innan. Bolaget är noterat på Oslobörsen (2003), har totalt 1 500 anställda och en flygplansflotta bestående av 46 flygplan. 61 ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian kommer att ha Europas modernaste och mest miljövänliga flygflotta när alla flygplan är på plats. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information se, www.norwegian.se