Gå direkt till innehåll
Norwegian släpper biljetter för vintersäsongen 2024–2025

Pressmeddelande -

Norwegian släpper biljetter för vintersäsongen 2024–2025

Nu när det råder ordentligt vinterväder i Sverige släpper Norwegian biljetter för nästa vintersäsong med totalt 159 linjer till 71 destinationer. Det innebär att det redan idag går att boka biljetter för nästa vintersäsong som sträcker sig från slutet av oktober 2024 till och med slutet av mars 2025.

– Vi fortsätter att flyga till populära destinationer där svenska resenärer kan värma sig medan vintern biter sig fast här hemma. Även nästa vinter erbjuder vi många avgångar till bland annat Gran Canaria, Teneriffa, Alicante, Malaga och Barcelona. Men även storstadsfavoriterna London, Paris, Berlin och Rom får också frekventa avgångar till bra priser, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Vinterhalvåret är en bra period för resor oavsett om man är på jakt efter adrenalinfyllda vinterresor, storstadsresor eller värmande sol- och badresor.

Under vinterprogrammet, som sträcker sig från slutet av oktober 2024 till och med slutet av mars 2025, erbjuder Norwegian ett omfattande linjenät från Norden till populära destinationer i Europa. Från Stockholm Arlanda erbjuder Norwegian direktflyg till 23 internationella destinationer, från Göteborg Landvetter flyger Norwegian till Barcelona, Alicante, Malaga, Palma/Mallorca och Gran Canaria, samt från Stockholm Skavsta flyger Norwegian till Malaga och Alicante. Total under vintersäsongen 2024–2025 erbjuder bolaget 159 linjer till 71 destinationer. Från Sverige trafikeras 33 linjer, från Danmark 34 linjer, från Norge 92 linjer och från Finland 10 linjer nästa vinterhalvår.

Norwegian trafikerar ett sommar- och ett vinterprogram som byts två gånger om året, i slutet av oktober respektive slutet av mars. Sommarprogrammet startar i slutet av mars med över 330 linjer till över 120 destinationer. För mer information om sommarprogrammet, vänligen läs här.

Norwegian är i toppskiktet i Europa på punktlighet och har utsetts till ett av de mest punktliga flygbolagen i Europa 2023. Norwegian är väl positionerat på marknaden, har ett attraktivt linjeutbud, en modern flygplansflotta och högt förtroende bland resenärerna.

Både sommarens och vinterns destinationer finns tillgängliga på www.norwegian.com.

Ämnen


Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4700 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har cirka 340 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media

Pressnummer ENDAST för media

Presskontakt +47 815 11 816

Norwegian

Norwegian är en ledande flygbolagskoncern med huvudkontor i Fornebu, strax utanför Oslo i Norge. Koncernen har över 8 200 anställda och äger två av de ledande flygbolagen i Norden: Norwegian Air Shuttle och Widerøe's Flyveselskap. Norwegian förvärvade Widerøe 2024 med målet att göra det enklare för resenärer att resa genomgående i de två flygbolagens linjenät.

Norwegian Air Shuttle har cirka 4 700 anställda och erbjuder ett omfattande linjenät som binder samman de nordiska länderna med ett brett utbud av destinationer i Europa. Under 2023 transporterade Norwegian över 20 miljoner passagerare och hade en flotta på 87 Boeing 737-800 och 737 MAX 8-plan.

Widerøe's Flyveselskap, Norges äldsta flygbolag, är Skandinaviens största regionala flygbolag. Flygbolaget har över 3 500 anställda. Widerøe trafikerar primärt flygplatser med korta landningsbanor regionalt i Norge och flyger förutom kommersiella linjer, även flera statliga kontraktslinjer med trafikplikt. Under 2023 hade flygbolaget 3,3 miljoner passagerare och en flotta på 49 plan, varav 45 är Bombardier Dash 8-plan och tre Embraer E190-E2-plan. Widerøe Ground Handling levererar marktjänster på 41 flygplatser i Norge.

Hållbarhet har högsta prioritet och koncernen arbetar kontinuerligt för att minska sina CO2-utsläpp. Bland de många initiativen är investering i produktion och användning av fossilfritt flygbränsle (SAF) den största satsningen. Norwegian vill bli ett hållbart val för passagerarna och bidra till omställningen av flygbranschen.

Norwegian

P.O Box 242
190 47 Stockholm