Gå direkt till innehåll
Norwegian startar direktflyg till sex nya destinationer i Grekland

Pressmeddelande -

Norwegian startar direktflyg till sex nya destinationer i Grekland

Direkt från Stockholm–Arlanda startar Norwegian i juni direkta linjer till sex nya destinationer i Grekland. Det betyder att Norwegian under sommaren flyger till nio grekiska destinationer direkt från Stockholm-Arlanda.

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu mer av Grekland till svenskarna. Vi vet att Grekland är ett mycket populärt semesterresmål på sommaren och vi har redan nästan sålt slut på våra befinliga resor till Grekland. Därför lägger vi nu till sex nya destinationer direkt från Arlanda, så det finns mycket att välja mellan om man har drömmar om en grekisk semester, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian flyger redan till Athen (två gånger per vecka), Chania (tre gånger i veckan) och Rhodos, som i juni utökas från en avgång per vecka till tre avgångar per vecka.

De nya destinationerna för Stockholm−Arlanda:

  • Korfu: Startar 9 juni med 2 avgångar per vecka
  • Kos: Startar 12 juni med en avgång per vecka
  • Heraklion, Kreta: Startar 11 juni med en avgång per vecka
  • Mykonos: Startar 10 juni med 2 avgångar per vecka
  • Santorini: Startar 10 juni med 2 avgångar per vecka
  • Thessaloniki: Startar 16 juni med en avgång per vecka

Grekland är ett land att besöka för den som hellre vill ha en lugn och avslappnad semester. De kalkstensvita husen med blått tak, den grekiska salladen och det turkosblåa egeiska havet är något som många förknippar med öarnas land Grekland. Totalt har Grekland cirka 1 400 öar, varav 227 är bebodda. Därmed har Grekland blivit känt som landet dit många åker för att båtluffa och upptäcka landets fantastiska övärld, då det både är ett smidigt sätt att ta sig runt mellan landets alla öar och en spännande upplevelse.

Ämnen

Kategorier


Norwegian etablerades 1993 men lågprisbolaget med Boeing 737-plan började flyga 2002. Ända sedan dess har vårt fokus varit att erbjuda smarta och bra resor till låga priser. Norwegian har utsetts till Europas bästa lågprisbolag sex år i rad av Skytrax och lojalitetsprogram Norwegian Reward har utsetts till ”Flygbranschens bästa lojalitetsprogram i Europa/Afrika” under Freddie Awards i USA. Sedan 2012 har Norwegian fått över 55 priser och utmärkelser för bolagets produkter, service och nyskapande inom flygbranschen.

Under 2019 blev Norwegian det första flygbolaget att underteckna FN:s program för klimatåtgärder och förpliktade sig därmed att bli klimatneutralt innan 2050.

Norwegian erbjuder prisvärda flygresor med utmärkt kvalitet i Norden och till viktiga destinationer i Europa.

För mer information, vänligen besök www.norwegian.com 

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm