Open skies
Följ Norwegian

Norwegian utsett till årets bästa lågprisbolag

Pressmeddelande   •   Mar 10, 2014 10:18 CET

Norwegian har tilldelats pris som årets bästa lågprisbolag 2014 av flygbranschens internationella utmärkelse, Air Transport News Award. Priset delades ut igår i Istanbul, Turkiet.

–Vi är väldigt stolta över att få det här fina priset. Det är en fin utmärkelse som betyder mycket för oss och jag vill tacka alla passagerare och juryn som gav Norwegian så fina omdömen. Jag vill även tacka alla som arbetar på Norwegian som varje dag gör sitt yttersta för våra passagerare. Priset som ”Low Cost Airline of the Year” bevisar att nya flygplan, vänligt bemötande och låga biljettpriser värderas högt, säger VD Björn Kjos.

Om Air Transport News Awards
Air Transport News Awards är den enda internationella utmärkelsen där pris delas ut till samtliga
huvudkategorier inom flygbranschen. Det är läsarna och en jury bestående av
internationella branschexperter som har korat Norwegian till årets bästa
lågprisbolag. För mer information om Air Transport News Award, vänligen klicka här.

Förra året (2013) utsågs Norwegian till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax World Airline Awards.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18
Norwegians presstelefon +47 815 11 816

 

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 416 linjer till 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 3 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på 89 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,8 år. År 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.