Open skies
Följ Norwegian

Norwegians erbjudande till resenärer med premiumbiljett blir ännu bättre

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2014 09:24 CEST

Norwegian erbjuder nu fri loungetillgång och uppgraderad ombordservice till kunder med premiumbiljetter på långdistanslinjerna.

Norwegian uppgraderar nu servicen för passagerare med premiumbiljetter på långdistanslinjerna mellan Europa och USA och Asien. Det innebär flera förbättringar som fri tillgång till lounge i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Bangkok, Los Angeles och London samt utökad service ombord.

– Det är viktigt för oss att göra resan så smidig och bekväm som möjligt för våra passagerare och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda våra premiumkunder tillgång till lounge före avgång samt utökad servering ombord, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.

Norwegian har sju 787 Dreamliner med plats för 291 passagerare varav 32 större och mer bekväma stolar i den främre delen av kabinen. Norwegian erbjuder 17 långdistanslinjer mellan Europa och USA och Asien.

På Arlanda flygplats har resenärer med premiumbiljett tillgång till Menzies båda lounger i terminal 5.

För mer information:
Informationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18
Norwegians presstelefon: +47 815 11 816


Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 417 linjer till 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på 96 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,8 år. År 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.