Open skies
Följ Norwegian

Nu är det rekordbilligt att flyga i Europa

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2019 08:39 CEST

Norwegian erbjuder nu rekordbilliga flygbiljetter. Det här är en present till alla som inte har bokat sommarresa ännu eller som vill åka på storstadssemester de närmaste veckorna, säger Helga Bollmann Leknes, Norwegians kommersiella direktör. 

Det har aldrig varit billigare att boka flygbiljetter än nu. Hård konkurrens är bra för resenärerna och leder till rekordbilliga biljetter för dem som vill åka söderut. Nu kan man fynda både storstadssemester innan sommarlovet till bland annat Rom, Madrid och Barcelona men även sommarsemester söderut.

– Det har aldrig tidigare varit billigare att flyga söderut än nu. Om svenska resenärer vill åka på storstadssemester de kommande veckorna eller resa söderut i sommar så har det i princip aldrig varit billigare eller funnits fler valmöjligheter än nu. Hos Norwegian ska man alltid få bäst valuta för pengarna, säger Helga Bollmann Leknes, Norwegians kommersiella direktör.

– Jämfört med tidigare år så har fler svenskar avvaktat med att beställa flygbiljetter till årets sommarsemester. Det finns alltså goda möjligheter att fynda flygbiljetter till sommarsemestern, fortsätter Bollmann Leknes.

Exempel på storstadsfynd från Stockholm Arlanda:
Paris
Barcelona
Lissabon
Tallinn
Riga
Berlin
London
Prag
München
Bilbao
Prag
Rom
Madrid
Budapest

Exempel på rekordbilliga sommardestinationer från Stockholm Arlanda:
Malaga
Alicante
Barcelona
Dubrovnik
Nice
Palma
Split
Faro
Olbia/Sardinien
Palermo/Sicilien
Catania/Sicilien

Exempel på rekordbilliga sommardestinationer från Göteborg Landvetter:
Nice
Malaga
Alicante
Barcelona

Det finns även rekordbilliga biljetter från Köpenhamn och Oslo. För mer information om billiga biljetter, läs mer här.

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 11 000 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 170 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,8 år. Under 2018 flög över 37 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste fyra åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.