Open skies
Följ Norwegian

Nu blir det billigare att använda kreditkort för de flesta av Norwegians kunder

Pressmeddelande   •   Jul 07, 2014 10:38 CEST

Från och med i dag är det billigare att betala flybiljetter med kreditkort för de flesta av Norwegians kunder.  Alla som köper resor för under 2000 kronor tjänar på det nya systemet som är en procentbaserad beräkning. Det blir fortsatt gratis att använda betalkort.

Norwegian har från och med i dag infört en ny procentbaserad kreditkortsbetalning på 1,99 procent. Ändringen från ett så kallat schablonbelopp på motsvarande 40 NOK innebär ett lägre belopp för de allra flesta som väljer att betala med kreditkort. Förändringen till en procentsats beror på nya regler som infördes i juni 2014.

Köper man en resa med kreditkort för 2000 SEK kostar det till exempel 40 SEK med det nya procentbaserade systemet medan en resa för 1000 kronor kostar 20 SEK.

Gratis betalning förblir densamma
Resenärer har fortfarande möjlighet att välja kostnadsfria betalningsalternativ genom att betala resan med kreditkort från Bank Norwegian eller med betalkort.  

För mer information:
Norwegians presstelefon: +47 815 11 816


Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa. Bolaget erbjuder idag 416 linjer till 126 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, USA och Thailand. Norwegian transporterar över 20 miljoner passagerare per år, är börsnoterat (sedan 2003) och har cirka 4 500 anställda. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på 96 flygplan med en genomsnittlig ålder på 4,8 år. År 2013 utnämndes Norwegian till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards. Sky Trax World Airline Awards är den mest prestigefyllda och erkända undersökningen i flygbranschen. För mer information, besök www.norwegian.com 

Följ oss på Facebook här.
Följ oss på You Tube här.