Open skies
Följ Norwegian

Uppdaterad information om Norwegians flygningar

Pressmeddelande   •   Mar 13, 2019 09:18 CET

Norwegian gör sitt yttersta för att ha hand om kunder som berörs av att bolagets Boeing 737 MAX 8 har tagits ur drift tills vidare. Flygningar kommer att slås i hop, flygplansflottan omdisponeras och passagerare bokas om till andra avgångar.

Norwegian har jobbat hårt hela natten för att hitta alternativ för de passagerare som berörs av ändringar i flygprogrammet. Vi gör allt vi kan för att hjälpa drabbade på bästa möjliga sätt och för att de ska påverkas så lite som möjligt. Status för i dag onsdag är att de allra flesta har fått hjälp och vi jobbar nu med att ge bra alternativ till de som ännu inte har bokats om.

Alla passagerare som berörs av detta blir kontaktade direkt via sms. Det är viktigt att alla andra passagerare förhåller sig som vanligt. Vi slår ihop flygningar vilket innebär att de allra flesta som berörs får en ny avgångstid samma dag. För detaljer om specifika flygningar kan man även gå in på vår hemsida och kolla på ”Är flyget i tid”. Kunder som ändå behöver komma i kontakt med oss kan göra det via chat, sociala medier eller på telefon +47 21 49 00 15.

Totalt har 18 flygningar till/från Arlanda ställts in idag. Totalt har Norwegian 650 avgångar per dag. 

Norwegian är det femte största lågprisbolaget i världen med över 11 000 medarbetare. Bolaget trafikerar över 500 linjer till över 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och Karibien. Norwegian har en flygplansflotta på cirka 160 plan. Bolaget har en av världens yngsta flygplansflottor med en genomsnittsålder på 3,8 år. Under 2018 flög över 37 miljoner passagerare med Norwegian.

Norwegian är det flygbolag som flyger mest bränsleeffektivt och mest miljövänligt över Atlanten enligt The International Council on Clean Transportation (ICCT). 

De senaste fyra åren har Norwegian utsetts till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer av passagerarna som röstade fram bolaget i erkända SkyTrax World Airline Awards. För sjätte året i rad har Norwegian dessutom utsetts till Europas bästa lågprisbolag av Sky Trax.

För mer information, besök www.norwegian.com.

Följ Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.