Gå direkt till innehåll
Norwegian och Strawberry julkalender
Norwegian och Strawberry julkalender

Nyhet -

Norwegian, Strawberry och UNICEF med gemensam julkalender

Norwegian, Strawberry och UNICEF etablerar gemensam digital julkalender. Bakom luckorna gömmer sig olika spel som ger deltagarna möjlighet att förutom Världsgåvor till UNICEF – kunna vinna presenter i form av resor, övernattningar, presentkort samt erbjudanden från de två bolagen och deras samarbetspartners.

Norwegian och Strawberry har samarbetat med UNICEF under många år i syfte att samla in pengar genom kampanjer, insamlingsaktiviteter och gåvor från kunder. Norwegian flyger även nödhjälp genom ”Fyll-ett-plan”-insamlingar.

– UNICEF:s viktiga arbete för barn i hela världen är något som både vi på Norwegian och Strawberry är väldigt glada över att kunna stödja i årets julkalender. Världsgåvor är gåvor till barn i nöd och bidrar till organisationens omfattande arbete för barn i över 190 länder, säger Christoffer Sundby, Norwegians koncerndirektör för marknad och kundservice.

Bidrag till barn i årets julkalender

Norwegian lanserade den digitala julkalendern 2013 i Norge och den har blivit väldigt populär. I år lanseras den även i Sverige och i samarbete med Strawberry och UNICEF. Förutom gåvor som flygbiljetter och hotellövernattningar, kommer julkalendern ha luckor där vinnarna får Världsgåvor som går direkt till UNICEF. Alla som deltar kan också välja att donera eller köpa personliga Världsgåvor.

–UNICEF är otroligt tacksamma för samarbetet med Norwegian och Strawberry eftersom de bidrar till att skapa en bättre framtid för barn och samhällen runt om i världen. Deras engagemang för att hjälpa oss att nå ut till så många barn som möjligt är inspirerande, och vi hoppas att fler kan motiveras till att ge meningsfulla julgåvor i år. En Världsgåva kommer att kunna rädda liv och bidrar till kampen om att kunna nå ut till varje barn i tid, säger Maria Greenberg Bergheim, generalsekreterare för UNICEF Norge.

Norwegian har samarbetat med UNICEF Norge sedan 2007 och har tillsammans med kunder och medarbetare bidragit med närmare 60 miljoner kronor. UNICEF uppmuntrar företag och privatpersoner att köpa Världsgåvor i år.

Julkalender – registrera dig genom att klicka här: Länk

Ämnen

Kontakter

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Presskontakt Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46 709890518
Pressnummer ENDAST för media:

Pressnummer ENDAST för media:

Presskontakt +47 815 11 816 eller press@norwegian.com

Norwegian

Norwegian är ett av Nordens största flygbolag och ett av Europas ledande lågprisbolag med cirka 4500 anställda. Bolaget erbjuder ett omfattande linjenät mellan de nordiska länderna och destinationer i Europa.

Sedan bolaget bildades 2002 har över 300 miljoner passagerare flugit med Norwegian. Ambitionen har alltid varit att erbjuda billiga flygbiljetter och ökad valfrihet under resan.

Norwegian vill vara drivande i flygets gröna omställning. Målet är att minska koldioxidutsläppen med 45 procent senast 2030. För att nå dit förnyar bolaget flygplansflottan, främjar förnybara flygbränslen, minskar och återvinner avfall samt använder väder- och vinddata för effektivare flygningar som minskar bränsleförbrukningen. Norwegian vill vara det mest hållbara valet för passagerarna.

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm