Open skies
Följ Norwegian

Norwegian förlänger säsongen till Faro, Palma och Rom

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2009 11:40 CEST

Efter framgångarna med direktflyg till sommarnyheterna Faro-Algarve, Palma de Mallorca och Rom förlänger Norwegian säsongen till alla tre destinationerna. Säsongen avslutas därmed istället den 29 november.

- Vi har en stor efterfrågan på direktflyg till både Palma och Rom, därför satte vi in extra avgångar redan två månader efter lanseringen av destinationerna. Även Faro är populärt, framför allt bland golfspelande svenskar, så givetvis känns det oerhört kul att nu få förlänga säsongen för dem som vill möta hösten i Europa, säger press- och informationsansvarig Åsa Larsson, Norwegian Sverige.

Säsongen pågår normalt till den 24 oktober men förlängs till den 29 november till Palma de Mallorca, Rom och portugisiska Faro för att sedan starta igen i mars 2010.

Biljetterna finns nu ute till försäljning på www.norwegian.se  


För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Press- och informationsansvarig
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se  


Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och startade sina första flygningar den 1 september 2002 med fyra inrikeslinjer i Norge och sex Boeing 737-300. Bolaget noterades på Oslobörsen i december 2003 och har idag en flygplansflotta bestående av över 40 flygplan. Norwegian har totalt 1 500 anställda på åtta baser i Norge, Danmark, Polen och Sverige och erbjuder 175 linjer till 83 destinationer. Under 2008 transporterade Norwegian 9,1 miljoner passagerare. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information se, www.norwegian.se