Open skies
Följ Norwegian

Norwegian ökar kapaciteten till Malaga och Alicante

Pressmeddelande   •   Maj 06, 2009 09:32 CEST

Till Spaniensvenskarnas glädje fortsätter Norwegian satsningen på Malaga och Alicante som destinationer. Från och med 25 juni flyger Norwegian numera dagligen från Arlanda till Malaga och fyra gånger i veckan till Alicante istället för två.

- Nära 20 procent av svenskarna som besöker Spanien varje år väljer att resa till Malaga och Alicante. Våra medelhavsdestinationer är mycket populära, därför känns det enormt kul att fortsätta öka kapaciteten till svenskarnas sommarfavoriter, säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian Sverige.

De utökade turerna pågår under hela högsommaren.

Norwegian storsatsar på sol och bad i sommar då man utöver Malaga och Alicante även flyger till Palma, Nice, Istanbul, Split och Dubrovnik samt nyheterna Pula, Rom, Kreta (Chania) och Algarve (Faro). Norwegian fortsätter också att flyga reguljärt till Las Palmas även under sommaren.


För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Larsson, Pressansvarig Norwegian Sverige
Mobil: 0735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se


Bilder finns på: http://www.newsdesk.se/pressroom/norwegian/image/list
Biljetterna finns redan till försäljning på Norwegians hemsida

Norwegian är Skandinaviens största lågprisflygbolag och startade sina första flygningar den 1 september 2002 med fyra inrikeslinjer i Norge och sex Boeing 737-300. Bolaget noterades på Oslobörsen i december 2003 och har idag en flygplansflotta bestående av 40 flygplan. Femtio ny Boeing 737-800W kommer att levereras mellan 2008 och 2014. Norwegian har totalt 1 500 anställda på åtta baser i Norge, Danmark, Polen och Sverige och erbjuder 186 linjer till 86 destinationer. Huvudkontoret finns i Oslo, Norge. För ytterligare information se www.norwegian.se

 

Bifogade filer

PDF-dokument